Label product

Digitale druk

Hanglabels & tags

Linerless & LabelTack

RFID Labels

Speciale labels

Industrie labels

Variabele etiketten

Security etiketten

Tsja… hier is mee geknoeid.

RFID branche

Security etiketten

Labels die gemaakt kunnen worden, kunnen helaas ook nagemaakt worden.

Dat is de reden dat er allerlei technieken beschikbaar zijn gekomen om vervalsing en/of misbruik van drukwerk tegen te gaan. LabelTech heeft alle technische mogelijkheden in huis om uw labels tegen vervalsing en misbruik te beschermen.


Als specialist in Security labels denken we graag met u mee voor de beste oplossing. Soms is alleen de juiste combinatie van technieken genoeg om uw product goed te beveiligen.

Security opties omvatten o.a.; gedrukte effecten van beveiligingsinkten, hologrammen, het inzetten van speciale materialen en/of RFID techniek.

NFC

NFC staat voor “Near Field Communication”. Het is een draadloze manier om informatie uit te wisselen door middel van data die in de chip zit verwerkt. Een NFC etiket biedt garantie met betrekking tot de productechtheid.

Daarnaast zorgt het etiket voor diefstalpreventie. NFC biedt de optie om een hele nieuwe interactieve dimensie aan uw product toe te voegen. Voor u is het een manier om direct informatie te verzamelen en/of te delen met uw kopersgroep.

Destructable & Hologrammen

Destructable is een speciaal materiaal.

Wanneer het etiket verwijderd wordt, breekt het in kleine stukjes uiteen. Hierdoor is netjes terug plakken van het etiket onmogelijk.


Speciale stansingen

Door het toepassen van speciale stansingen in het etiket wordt het moeilijk gemaakt om het etiket in zijn geheel te verwijderen en terug te plakken.

 

Hologram

Door middel van een hologram wordt een extra dimensie aan het etiket toegevoegd waardoor het lastiger na te maken is.

 

Tamper evident

Tamper evident etiketten bestaan uit speciaal materiaal dat na verwijdering van het etiket de tekst ‘void’ achterlaat. Dit kan op het product of in het etiket zelf achterblijven. De tekst is duidelijk zichtbaar en bewijst onomstotelijk dat een etiket is verwijderd. Toepassingen zijn bij uitstek verzegelingen.

 

 

Bel ons!