Label product

Digitale druk

Hanglabels & tags

Linerless & LabelTack

RFID Labels

Speciale labels

Industrie labels

Variabele etiketten

Security etiketten

GHS; heel herkenbaar

Diensten

Label ontwikkeling

Etiketteer systemen

Industriële labels

Globally Harmonised System of Classification and Labelling of Chemicals (GHS) is de wijze van indeling, kenmerking en etikettering van chemische stoffen en preparaten.

Het systeem is ontwikkeld binnen de Verenigde Naties en is gebaseerd op bestaande systemen uit verschillende delen van de wereld.

Alle verpakkingen van enkelvoudige chemische stoffen moeten voldoen aan deze GHS eisen. GHS heeft als doel wereldwijd de diverse regionale systemen van verpakken, handel en transport in chemicaliën te vervangen door één systeem.

Voorbedrukte etiketten op rol? Of zig-zag gevouwen in doos?
We kunnen de etiketten voorbedrukt aanleveren, voorzien van rode diamanten zodat u zelf middels een Thermal Transfer etikettenprinter de iconen en variabele tekst in kunt printen op etiketten die u zelf ontwerpt en waarvan u de gegevens zelf beheert.

 

 

Petrochemisch

De chemie van het etiket!

LabelTech BV produceert sinds lange tijd labels voor de petrochemische sector.

Door de ruime kennis en ervaring die wij hebben opgedaan in onze andere bedrijfsonderdelen, kunnen we ons inmiddels specialist noemen in het bedrukken van kunststofsubstraten.

Enkele toepassingen

Drumlabels

Voor iedere ondergrond een etiket!

Drumlabels moeten bestand zijn tegen agressieve chemicaliën, extreme temperaturen, ruwe behandeling en blootstelling aan UV-straling.

Daarnaast zijn er industrieën waar BS5609 gecertificeerde materialen geëist worden.

Oplossingen kunnen variëren afhankelijk van uw unieke behoefte en eisen aan een product.

Bel ons!