Diensten

Label ontwikkeling

Etiketteer systemen

Label Ontwikkeling

Vraag

klant

Overleg

klant

Vraag

Voorstel

Overleg

klant

Vraag

Voorstel

Proef -

productie

Overleg

klant

Vraag

Voorstel

Testen

Proef -

productie

Overleg

klant

Vraag

Akkoord?

Testen

Testen

Voorstel

Proef -

productie

Overleg

klant

Vraag

Akkoord?

Testen

Voorstel

Proef -

productie

Overleg

klant

Vraag

Eind-

product

Testen

Voorstel

Proef -

productie

Overleg

klant

Vraag

Akkoord?

Eind-

product

Informatie

Labels voor gevorderden

De meeste etiketten hebben geen speciaal ontwikkel traject nodig.
De benodigde eigenschappen van dergelijke etiketten zijn duidelijk.

Echter, sommige etiketten moeten functioneren in een uitdagende omgeving.
Bijvoorbeeld bij 100 graden / in de vriezer / in hoge vochtigheid / in een ruwe omgeving.

Een etiket moet daar tegen opgewassen zijn. En komt RFID om de hoek kijken, dan wordt het al snel verstandig een ontwikkel traject te beginnen.

LabelTech is nooit een uitdaging uit de weg gegaan en heeft altijd geïnvesteerd in kennis en kunde en de mogelijkheden opgezocht om aan alle etiket wensen te kunnen voldoen. Dankzij deze instelling kunnen we zelfs bij bijzondere vragen vaak snel een pasklare oplossing aandragen.

In de loop der jaren hebben we een uitgebreide en diverse klantenkring weten op te bouwen. Steeds blijkt weer; een wederzijdse investering in tijd en energie betaalt zich altijd uit!

Dus, heeft u een vraag, stel deze gerust. Wij helpen u altijd verder.

 

 

Van label ontwikkeling naar perfecte productie


Een eerste gesprek,
Wanneer u een nieuw etiket nodig heeft, waarbij er sprake is van specifieke omgeving en functie eisen, dan is het verstandig om dit eerst in overleg goed in kaart te brengen.

Vaak kunnen we u al een voorstel doen wanneer vergelijkbare etiketten reeds door ons gemaakt zijn!  Mocht dat niet zo zijn, dan is een testfase aan te bevelen.

Wanneer het etiket toch ook voor ons nieuwe vereisten heeft.
Dan zullen we in overleg een voorstel doen van onze oplossing en u desgewenst verdere specificaties overhandigen. U kunt samples aanvragen van het te leveren materiaal of RFID inlay om zelf te testen.

Wij bevelen altijd een proefproductie aan om risico’s helemaal uit te sluiten. Wanneer er daaruit voortvloeiend nog onvoorziene nieuwe eisen boven tafel komen worden de kosten voor u beperkt gehouden. Desgewenst kunnen we alsnog een nieuwe proefproductie maken tot alles helemaal naar wens is.


Wanneer alle materialen, stansen, drukvormen en RFID inlays in huis zijn kan de productie gestart worden.

Dankzij de proefproductie kan er tijdens de daadwerkelijke productie goed binnen specificatie gewerkt worden. Immers er zijn al voorbeelden van een goedgekeurd etiket! Nu komt ons kwaliteits systeem duidelijk in beeld.

De functionaliteit van het etiket wordt gegarandeerd door de diverse controles voor en tijdens het productieproces.


Alle gegevens worden zowel digitaal als op papier vastgelegd binnen ons kwaliteitssysteem.

Materialen, RFID tags specificaties en overige zaken worden bewaard en gecontroleerd waarbij er dubbele controles plaatsvinden voordat de productie intern mag starten. Ook tijdens de productie worden er voorbeelden uit de lopende order genomen en deze gecontroleerd en bewaard samen met de materialen die verbruikt worden. Zo kan er bij een probleem tijdens productie afkeur plaatsvinden op de juiste manier. Alle gegevens worden bewaard zodat niets aan het toeval overgelaten wordt.

Bel ons!