Producten

Digitale druk

Hanglabels & tags

Linerless & LabelTack

RFID Labels

Speciale labels

Industrie labels

Variabele etiketten

Security etiketten

Informatie

Security etiketten

Labels die gemaakt kunnen worden, kunnen helaas ook nagemaakt worden.

Dat is de reden dat er allerlei technieken beschikbaar zijn gekomen om vervalsing en/of misbruik van drukwerk tegen te gaan. LabelTech heeft alle technische mogelijkheden in huis om uw labels tegen vervalsing en misbruik te beschermen.

Als specialist in Security labels denken wij graag met u mee voor de beste oplossing. Soms is alleen de juiste combinatie van technieken genoeg om uw product goed te beveiligen.

Security opties omvatten o.a.; gedrukte effecten van beveiligingsinkten, hologrammen of het inzetten van speciale materialen of RFID techniek.

 

 

NFC

NFC staat voor “Near Field Communication”. Het is een draadloze manier om informatie uit te wisselen door middel van data die in de chip zit verwerkt. Een NFC etiket biedt garantie met betrekking tot de productechtheid.

Daarnaast zorgt het etiket voor diefstalpreventie. NFC biedt de optie om een hele nieuwe interactieve dimensie aan uw product toe te voegen. Voor uw product is het de manier om direct informatie te delen en te verzamelen over uw kopersgroep.

Destructable & Hologrammen

Destructable

Destructable is een speciaal materiaal. Wanneer het etiket verwijderd wordt, breekt het in kleine stukjes uiteen. Hierdoor is terug plakken van het etiket onmogelijk.

 

Speciale stansingen

Door het toepassen van speciale stansingen in het etiket wordt het moeilijk gemaakt om het etiket in zijn geheel te verwijderen en terug te plakken.

 

Hologram

Door middel van een hologram wordt een extra dimensie aan het etiket gebracht waardoor het moeilijk na te maken is.

 

Tamper evident

Er wordt speciaal materiaal gebruikt dat na verwijdering van het etiket de tekst ‘void’ achterlaat. Deze tekst is duidelijk zichtbaar en laat zien dat een etiket is verwijderd. Toepassingen zijn bij uitstek verzegelingen.

 

 

Call Now ButtonBel ons!