Producten

Digitale druk

Hanglabels & tags

Linerless & LabelTack

RFID Labels

Speciale labels

Industrie labels

Variabele etiketten

Security etiketten

Montuur labels voor Hans Anders

Informatie

Speciale label constructies

LabelTech biedt innovatieve ‘’custom made’’ labels en zelfklevende producten.
Elk product is uniek omdat het speciaal voor u ontworpen kan worden.

Zo ontwikkelden we montuur labels voor Hans Anders, welke voorzien zijn van RFID, waarbij gebruiksgemak en functionaliteit voorop staan. Zo laat de gebruikte lijm geen sporen na op het montuur en is deze eenvoudig aan te brengen.

Een ander voorbeeld is onze windshield tags, volledig bedrukt met RFID, gecodeerd en ingeprint met barcodes en nummering, voor volledig automatisch wagenpark beheer.

Onze focus ligt altijd op kwaliteit, duurzaamheid en kostenefficiëntie. Met uitgebreide kennis van materialen en kleefstoffen creëren we klantgerichte oplossingen!

 

 

Water oplosbare labels

We kunnen laser vellen leveren die volledig oplosbaar zijn in water; dit kan bijvoorbeeld handig zijn in de keukens van ziekenhuizen en verzorgingscentra.

Etiketten die geplakt zijn op voedselschalen geven aan voor wie het eten is en voor welke afdeling. Wanneer de schalen teruggebracht zijn in de keuken kunnen ze met etiket en al in de afwasmachine. Het etiket én de lijm lossen volledig op in het water.

De etiketten zijn niet vervuilend voor het milieu en de filters raken niet verstopt.

On-metal labels


On-Metal Labels zijn ontworpen voor het labelen van metalen objecten en oppervlakken. De flexibele tag-structuur past bij uitstek bij gebogen en vlakke oppervlakken.

Deze bedrukbare On-Metal Labels maken toepassingen mogelijk die voorheen niet mogelijk waren met traditionele UHF-inlays en bieden de mogelijkheid om het product eenvoudig ter plaatse te printen en te coderen met standaard RFID-printers. Ze leveren uitstekende prestaties op metalen oppervlakken en met vloeistof gevulde flessen.

Toepassingen: industriële toepassingen op metalen oppervlakken
Weerstand: chemisch, oplosmiddel-, weer- en temperatuurbestendig
Beschikbare formaten: standaard en Custom Made…
Maatwerk: we kunnen onze on-metal labels vooraf inprinten, opeenvolgend coderen of nummeren

Windshield tags


Windshield Tags zijn met name geschikt voor veilige automatische identificatiefuncties bij toepassing van voertuigtoegangscontrole en parkeer beheer.

Met lijm aan de bedrukte zijde van het etiket voor veilige applicatie aan de binnenzijde van de voorruit.

Een fraudebestendige optie met SDS-slits in het label is ook mogelijk, hierdoor is het praktisch onmogelijk om het label te verwijderen zonder beschadigingen aan het label.

Bel ons!