Label product

Digitale druk

Hanglabels & tags

Linerless & LabelTack

RFID Labels

Speciale labels

Industrie labels

Variabele etiketten

Security etiketten

Ieder etiket is weer (Hans) anders

Informatie

Speciale label constructies

LabelTech biedt innovatieve ‘’custom made’’ labels en zelfklevende producten. Elk product is uniek omdat het speciaal voor u ontworpen kan worden.

Zo hebben we voor een project een NFC constructie gemaakt welke draagbaar moest zijn door gevogelte. Diverse groepen gevogelte, elk voorzien van unieke codering en visuele herkenbaarheid konden dankzij onze tags eenvoudig gemonitord worden.

Zo ontwikkelden we ook de montuur labels voor Hans Anders, welke voorzien zijn van RFID, waarbij gebruiksgemak en functionaliteit voorop staan. Zo laat de gebruikte lijm geen sporen na op het montuur en is deze eenvoudig aan te brengen.

Een ander voorbeeld is onze windshield tags, volledig bedrukt met RFID, gecodeerd en ingeprint met barcodes en nummering, voor volledig automatisch wagenpark beheer.

Onze focus ligt altijd op kwaliteit, duurzaamheid en kostenefficiëntie. Met uitgebreide kennis van materialen en kleefstoffen creëren we klantgerichte oplossingen!

 

 

Van label ontwikkeling naar perfecte productie


Een eerste gesprek,
Wanneer u een nieuw etiket nodig heeft, waarbij er sprake is van specifieke omgeving en functie eisen, dan is het verstandig om dit eerst in overleg goed in kaart te brengen.

Vaak kunnen we u al een voorstel doen wanneer vergelijkbare etiketten reeds door ons gemaakt zijn!  Mocht dat niet zo zijn, dan is een testfase aan te bevelen.

Wanneer het etiket toch ook voor ons nieuwe vereisten heeft.
Dan zullen we in overleg een voorstel doen van onze oplossing en u desgewenst verdere specificaties overhandigen. U kunt samples aanvragen van het te leveren materiaal of RFID inlay om zelf te testen.

Wij bevelen altijd een proefproductie aan om risico’s helemaal uit te sluiten. Wanneer er daaruit voortvloeiend nog onvoorziene nieuwe eisen boven tafel komen worden de kosten voor u beperkt gehouden. Desgewenst kunnen we alsnog een nieuwe proefproductie maken tot alles helemaal naar wens is.


Wanneer alle materialen, stansen, drukvormen en RFID inlays in huis zijn kan de productie gestart worden.

Dankzij de proefproductie kan er tijdens de daadwerkelijke productie goed binnen specificatie gewerkt worden. Immers er zijn al voorbeelden van een goedgekeurd etiket! Nu komt ons kwaliteits systeem duidelijk in beeld.

De functionaliteit van het etiket wordt gegarandeerd door de diverse controles voor en tijdens het productieproces.


Alle gegevens worden zowel digitaal als op papier vastgelegd binnen ons kwaliteitssysteem.

Materialen, RFID tags specificaties en overige zaken worden bewaard en gecontroleerd waarbij er dubbele controles plaatsvinden voordat de productie intern mag starten. Ook tijdens de productie worden er voorbeelden uit de lopende order genomen en deze gecontroleerd en bewaard samen met de materialen die verbruikt worden. Zo kan er bij een probleem tijdens productie afkeur plaatsvinden op de juiste manier. Alle gegevens worden bewaard zodat niets aan het toeval overgelaten wordt.

Water oplosbare labels

We kunnen laser vellen leveren die volledig oplosbaar zijn in water; dit kan bijvoorbeeld handig zijn in de keukens van ziekenhuizen en verzorgingscentra.

Etiketten die geplakt zijn op voedselschalen geven aan voor wie het eten is en voor welke afdeling. Wanneer de schalen teruggebracht zijn in de keuken kunnen ze met etiket en al in de afwasmachine. Het etiket én de lijm lossen volledig op in het water.

De etiketten zijn niet vervuilend voor het milieu en de filters raken niet verstopt.

Label ontwikkel traject

Vraag

klant

Overleg

klant

Vraag

Voorstel

Overleg

klant

Vraag

Voorstel

Proef -

productie

Overleg

klant

Vraag

Voorstel

Testen

Proef -

productie

Overleg

klant

Vraag

Akkoord?

Testen

Testen

Voorstel

Proef -

productie

Overleg

klant

Vraag

Akkoord?

Testen

Voorstel

Proef -

productie

Overleg

klant

Vraag

Eind-

product

Testen

Voorstel

Proef -

productie

Overleg

klant

Vraag

Akkoord?

Eind-

product

Windshield tags


Windshield Tags zijn met name geschikt voor veilige automatische identificatiefuncties bij toepassing van voertuigtoegangscontrole en parkeer beheer.

Met lijm aan de bedrukte zijde van het etiket voor veilige applicatie aan de binnenzijde van de voorruit.

Een fraudebestendige optie met SDS-slits in het label is ook mogelijk, hierdoor is het praktisch onmogelijk om het label te verwijderen zonder beschadigingen aan het label.

Bel ons!